Nerdeyim: Forum » Duyurular-Haberler » Flatcast Kapanıyor!! - Ücretsiz chatbox ve radyo s..

10 ay önce eklendi
site farkli burada onlarin reklamini yapmak istemiyorum sayin adminim  temalar deyisiyorlar 

keske fm.tc  sitemizde olsaydi  kusura bakmayin burada  adresi vermekde istemem 

10 ay önce eklendi
@radyo-damar-

siz siteyi iletin bakalım ne kullanıyorlar ben mesajı düzenlerim sonra

10 ay önce eklendi
selam  sayin admin   bu sekilde     kalpgozufm-radio.blogspot.com 

10 ay önce eklendi
Slm emeğinize açıklamanıza çok tşk ederiz ..Bu işlerden çok anlamadığım halde yapmaya çalıştım ama olmadı.Bağlanamadım radyoya yardımcı olursanız sevinirim.

10 ay önce eklendi
@Yildizlarr-

indexe chat ve playeri yerleştirmiş html den anlayan biri kolaylıkla yapar. Farklı bir yerden chat kutusu almış.

@Zirvefmm

sorununuzu resimli şekilde [email protected] adresine gönderebilirsiniz.

10 ay önce eklendi
selam cok tsk ederiz emeyinize saglik  html den anlayan bir arkadasimiz yok malesef bu sekilde devam edelim buda süper  saygi ve selamlar

10 ay önce eklendi
slm  videolarinzdaki anlatim güzel cok yararli oldu tesekkürler.

10 ay önce eklendi
Slm  videolarinzdaki anlatim güzel cok yararli oldu tesekkürler. Bu radyolara index ayarlamis cogu arkadas,ben ayarlayamadim .Yardimci olursaniz sevinirim.

10 ay önce eklendi
Slm  videolarinizdaki anlatim güzel cok yararli oldu tesekkürler. Bu radyolara index ayarlamis cogu arkadas,ben ayarlayamadim .Yardimci olursaniz sevinirim.

10 ay önce eklendi
önerdiğiniz chat boxu bu sitede nasıl kaydedebilirim

6 ay önce eklendi
Arkadaşlar çok teferruatlı olmasada böyle bir Radyo yaptık 

https://radyogokcam.fm.tc/

Opps! Üye girişi yapmadan konuya cevap veremezsin. Üye isen GİRİŞ YAP. Üye olmak istersen KAYIT OL.